It is currently Thu Jul 20, 2017 8:54 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 10, 2017 4:17 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Wed May 10, 2017 4:09 pm
Posts: 3
hi everybody.

my week timer PEREL E305DIN1 was working fine, and now it no longer does.

the connections must be ok since it did work. but now, if I test the output, when the power should go through, either in manual or automatic mode (red light on), the phase output on terminal 5 is cold.

i have used the reset button but to no avail.

is there something inside the timer that can brake? somekind of fuse?

thanks in advance for any insight.

j.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 10, 2017 5:11 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Tue Mar 27, 2007 12:24 am
Posts: 3396
Location: USA
You should post your question in this link.
http://www.velleman.eu/support/contact/?product=385888


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 11, 2017 9:01 am 
Offline
Member
Member

Joined: Wed May 10, 2017 4:09 pm
Posts: 3
ok i will, though i thought this forum was exactly the spot.

j.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 11, 2017 2:32 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Tue Mar 27, 2007 12:24 am
Posts: 3396
Location: USA
Sorry this forum is for the Velleman kits and projects.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 11, 2017 2:40 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Wed May 10, 2017 4:09 pm
Posts: 3
ok, but there is a Velleman E305DIN1 timer, identical to the PEREL E305DIN1 - i assume my question is good for the Velleman also...

j.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group