It is currently Tue Apr 25, 2017 2:30 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Feb 18, 2017 11:04 am 
Offline
Member
Member

Joined: Mon Dec 29, 2014 10:03 pm
Posts: 7
Hello Everybody.
I really need some help with mine K8200. I have upgraded the Hotend for an original E3D V6 hotend, 1.75 mm is the new diameter for it. And with that idea I had also changed mine extruder to an E3D Titan. But now I struggle with the printing.
I have changed everything in the setting but there I see no hope or change, basic stuff like Hallow or full Cubes can be printed but shapes like this: http://www.thingiverse.com/thing:15012 and this http://www.thingiverse.com/thing:33607 stops in the middle.

I have used the Simplify troubleshoot guide about it and what it said i done it for teh Grinding filament, Clogged extruder, and Stops in the middle of the print section but every time is still the same results... Nice F'd up prints in the middle.

I need somebody who can help me with the following. Could you send your Eeprom settings, or Repetier or Simplify3d settings to me. That would help me so much... Thank you for any advice.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group