It is currently Wed Apr 26, 2017 3:59 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 21, 2017 11:40 am 
Offline
Member
Member

Joined: Mon Feb 13, 2017 7:05 pm
Posts: 9
Hello overthere


I,ve build a vertex K8400 dual head supported by Vertex 3D Repetier host V1.0.6.
Somehow even when I select "dual head" it stubbornly starts with only one extruder and thus the object
is build with just one chosen filament: support, raft and object .

Simple or intricate solution.?

Another one: In the CURA database are a lot of 3D printers to find.
However not the vertex K8400 dual head.

What printer in the database narrows most to the Vertex K8400 settings ?
Stated that the dual head in this case operates as a single head.

Hyperlinks and or plain text are very welcome.!!

thx in advance: Peter


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 21, 2017 2:21 pm 
Offline
User avatar
Velleman Support
Velleman Support

Joined: Thu Dec 26, 2013 12:42 pm
Posts: 659
Hi

Please try the following steps:
Click configuration in the slicer tab
Make sure the the DUAL HEAD config is selected.

Select the Extrusion tab
Under the section "Multi Extruder Settings"
choose Extruder 2 at "Support Extruder".

My version is in dutch, maybe the translation isn't correct. Here's a picture for reference
Image

Best regards
VEL337


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 22, 2017 5:33 am 
Offline
Member
Member

Joined: Mon Feb 13, 2017 7:05 pm
Posts: 9
Thank you so much for the feedback



Have a nice weekend.. Peter


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group