It is currently Sat Jun 24, 2017 5:25 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 344 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
Author Message
PostPosted: Mon Oct 24, 2016 8:26 am 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Tue Mar 10, 2015 11:21 am
Posts: 281
Location: Höör, Sweden
I have 32 heatbeds left if someone would like to get one. Check the first post in the thread.

// Marlark


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 12:54 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Sat Feb 20, 2016 10:56 am
Posts: 17
MavRaven wrote:
The 40A SSR doesnt get hot, it doesnt get really warm its just working, doing some testprints for like 50min - 1 1/2 hours and everything is fine.

How fast do you reach 100 or 110 degrees C?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 11:55 am 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Mar 20, 2014 8:59 pm
Posts: 2
@ Malark

Hello,

I wonder sometimes if you have any custom heat beds still in stock?
Since I'm interested to buy one. If it still can, what are the paypal data (how can i buy this with paypal).

Best regards,

Xavier Claeys
Technical Engineer
________________________________________
Velleman nv | Legen Heirweg 33 | 9890 Gavere | Belgium (Europe)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 7:37 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Aug 20, 2015 8:02 am
Posts: 5
Hey everyone,

Someone else has trouble too with slow heating from the heated bed?

I tried already 3 different power supplies 12V (15A, 25A, 30A).

Used it via an power-expander: http://www.reprap.me/power-expander.html

I also tried direct to power supply, same result.

The first 50°C degrees go +- fast, from 50°C to 68°C speed is ok, above 68°C its really slow.

After 35 min still only 70°C.

Any suggestions someone? Different cable? Broken heated bed? ...?

What time does it take in your case to warm up to 100°C?

Kind regards

Nico


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 06, 2016 1:15 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Wed Jan 28, 2015 1:10 pm
Posts: 46
danf wrote:
MavRaven wrote:
The 40A SSR doesnt get hot, it doesnt get really warm its just working, doing some testprints for like 50min - 1 1/2 hours and everything is fine.

How fast do you reach 100 or 110 degrees C?


I counted the time yesterday for the heatbed reaching 100 °C from room temperature (20 °C) which took almost exactly 5 Minutes.

for me thats more then quick enough to be honest.

Maybe youre wiring is faulty ? even with the power expander it was somewhere equaly fast with my printer heating up.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 11, 2016 5:41 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Tue Mar 10, 2015 11:21 am
Posts: 281
Location: Höör, Sweden
Wow nico that is slow. What Watt size is the psu your using for the heatbed?

// Marlark


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 11, 2016 5:45 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Tue Mar 10, 2015 11:21 am
Posts: 281
Location: Höör, Sweden
Im down to 25 heatbeds left now ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 23, 2016 8:30 am 
Offline
Member
Member

Joined: Fri Nov 18, 2016 3:30 pm
Posts: 1
Are they still available?

I would like to know how to get one.

Kas.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 25, 2016 1:08 am 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Mon Jun 22, 2015 2:52 am
Posts: 252
Lol,

Maybe by reading Marlark his opening post :p
Marlark wrote:
If you would want one of the custom sized heatbeds. This is howto :

Price of the bed is : $35
Shipping Sweden : $9
Shipping Internationally : $20

Transfer Payment on Paypal on : teddyhq@hotmail.com (Add complete shipping address in description!!!)

Send me a email with the address also as a reminder and a way for me to send you email if need be for shipping info and support and so on.

PS Make shure you do a transfer and not payment for goods on Paypal or else Paypal will ninja 2,XX with some insurance payment.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 24, 2017 9:06 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Mon Jan 02, 2017 4:11 am
Posts: 4
How many bed are still available ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 31, 2017 1:13 am 
Offline
Member
Member

Joined: Mon Jan 02, 2017 4:11 am
Posts: 4
Does anyone have any news from Marlark?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 31, 2017 6:13 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Sat Jul 18, 2015 3:39 pm
Posts: 61
Seems he hasn't been to the forum, lately. Maybe send an email to his address, noted in the post above here?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 01, 2017 5:43 am 
Offline
Member
Member

Joined: Mon Jan 02, 2017 4:11 am
Posts: 4
Harry_D wrote:
Seems he hasn't been to the forum, lately. Maybe send an email to his address, noted in the post above here?


I received a first mail from him. I made the paypal transfer then i returned several emails to him but no more answer from him ...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 01, 2017 10:48 am 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Aug 20, 2015 8:02 am
Posts: 5
Marlark wrote:
Wow nico that is slow. What Watt size is the psu your using for the heatbed?

// Marlark


The problem is solved :) No problem with my extra PSU but a bad soldering. Resolderd everything and problem is fixed :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 11, 2017 2:02 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Mon Jan 02, 2017 4:11 am
Posts: 4
Marlark ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 344 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group